Hva vi tilbyr

Hos oss kan du trene gruppetimer eller få individuell veiledning av en personlig trener.

Gruppetimer

NOVA trening og helse er et gruppetreningskonsept som fokuserer på å gjøre treningen enkel for deg å gjennomføre. 

Måten vi legger opp treningsøktene på NOVA bunner i verdiene våre. Vi jobber for at medlemmene våre skal oppleve treningsglede, at man skal kjenne på utvikling og måloppnåelse på en effektiv måte. Å ha et unikt og godt treningsmiljø hvor medlemmer føler på tilhørighet er også med på å gjøre det gøy å trene.

Øktene varer i 45 minutter fra start til slutt, noe som gjør at du trener effektiv uten å måtte tilbringe mange timer på treningssenter. Vi har fokus på at du skal få trene hele kroppen på hver eneste økt, sånn at du bruker tiden effektivt hver gang du trener.

På timeplanen vår finner du høypulsøkter og styrkeøkter som byttes og varieres hver måned. Hos oss trener alle sammen, uavhengig av treningsbakgrunn og erfaring.

Vi jobber for å legge lista lavt for at flere mennesker skal komme i gang med fysisk aktivitet, så dette er ikke en treningsform du allerede må være i form for å starte med.

Sitter du og vurderer om du skal teste det ut, så kan du prøve treningen 2 uker GRATIS.
Trykk her og book din prøveperiode i dag!


 

Personlig trener

 

Personlig trener er rett og slett en sparringspartner som hjelper deg å nå målene dine.

Når du jobber med en personlig trener blir treningen skreddersydd til målene du setter deg. Vi tilpasser også treningsplanen slik at den passer din livssituasjon. Å sette seg gode treningsmål kan være utfordrende, det hjelper vi deg med slik at du finner ut av hva som er riktig for akkurat deg å fokusere på. Er du medlem på BFBC vil du få personlige tilbakemeldinger på hvordan du skal trene på våre gruppetimer, slik at du får mest mulig ut av øktene.

Vi hjelper deg også til å sette opp treningsprogrammer du kan gjøre på egen hånd - enten hjem eller et annet sted.

 

Priser 50 minutter

1 PT-time

Kr 660

10 PT-timer

Kr 6 270

(Kr 627 pr time)

 

Priser 25 minutter

1 PT-time

Kr 360

10 PT-timer

Kr 3 420

(Kr 342 pr time)

 

Priser DUO 25 minutter

1 PT-time

Kr 800

(Kr 400 pr. pers pr time)

10 PT-timer

Kr 7 600

(Kr 380 pr. pers pr time)


Våre personlige trenere

 
4293.jpg

Silje Skjellaug

Jeg jobber med både fysisk og mental trening for å hjelpe mennesker å gjøre gode endringer i livet sitt. Jeg er opptatt av at de jeg jobber med skal oppleve en positiv utvikling, treningsglede og mestring. Og jeg har tro på at å jobbe med hodet og kroppen samtidig er nøkkelen for at du kommer deg dit du ønsker.

Jeg er overbevist om at mennesker trenger å føle seg sett og som en del av noe, og jeg har dette i fokus når jeg jobber med kunder. Jeg setter enormt stor pris på den tilliten mennesker gir meg og at jeg får lov til å jobbe med så mange fine folk!

Håper vi sees!

• Utdannet personlig trener på Akademiet for Personlig Trening
• Utdannet mental trener Level 1 på RAW Trening AS
• Utdannet mental trener Level 2 på RAW Trening AS

6241-1.jpg

Stina Ekenes

Jeg jobber med både fysisk trening og ernæringsveiledning for å finne en balanse i livet der man kan leve uten å tenke for mye på verken mat eller trening.

Jeg spesialiserer meg på vektnedgang, men har kunder med alle typer mål og ønsker. Jeg elsker å jobbe med mennesker og er takknemlig for at jeg får møte så mange spennende mennesker i jobben min.

Håper vi sees og trenes!

• Utdannet personlig trener på Akademiet for Personlig Trening
• Bachelor i Ernæring ved Bjørknes høgskole
• Utdannet sosionom ved høgskolen i Oslo og Akershus

 

Har du spørsmål om gruppetimer eller timer med personlig trener, ikke nøl med å ta kontakt!

 

 

Følg oss gjerne på Instagram for oppdateringer!